УЧЕСТВО НА РЕГИОНАЛЕН ПРОЕКТ НА СИНДИКАТИТЕ ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН

(Загреб, 16-20.04.2013 година) Од 16-20 април 2013 година во Загреб, Хрватска, се одржа регионална работилница организирана од Програмата ,,People 2 People,, на Европската Комисија во соработка со Европската Конфедерација на Синдикатите, на која учествуваа претставници на синдикатите од Западен Балкан. На работилницата насловена како ,,Синдикатите од Западен Балкан и Евро Интеграциите,, во четиричлената делегација на…