Трети синдикални спортски игри на САДУ 2016

Од 15ти -18ти овој месец се одржаа Третите синдикални спортски игри во организација на Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија. Местото на одржување и оваа година, на терените на хотел Десарет во Охрид. Оваа година можеме да се пофалиме со голема заинтересираност за учество во сите дисциплини и еден натпреварувачки дух кој само…