СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

Синдикат на администрација и државна управа на Македонија на сите граѓани им ја честита Новата година и Божиќните празници со желби за добро здравје, благосостојба, среќа, успех и напредок  како на професионален така и на приватен план  и со заеднички сили да се избориме за почитување на работничките права.

СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА