Петти синдикални спортски игри на САДУ

Во периодот од 13 до 16 септември Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија ги одржа овогодинешните синдикални спортски игри на САДУ, овој пат во хотел Дрим во Струга. Како и секоја година игрите се одржаа во натпреварувачки дух и голема дружба под мотото најважно е да се учествува, но супер е и ако…