Интервју со потпретседателот на САДУ

Порталот Работник направи интервју со потпретседателот на САДУ, Дејан Стојановски во врска со состојбите на вработените во јавната администрација и синдикалното делување во Македонија.

Во следникот линк може да го прочитате целосното интервју.