Одржана средба со министерот Дамјан Манчевски

Денес во просториите на Министерството за информатичко општество  и администрација, Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија  одржа состанок со министерот Дамјан Манчевски. На состанокот беа отворени прашања на кои во изминатиот период нашиот синдикат жестоко реагираше и даде доволно аргументи за тоа дека реформите во јавната администрација не одат во добра насока. Стана…