Среќна Нова 2020 година

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија на сите им ги честита Новогодишните и Божиќните празници, со желби новата година да биде поуспешна и побериќетна од оваа која изминува, да биде исполнета со добро здравје, благосостојба и успех.