Упатуваме силна поддршка за најавениот протест на Синдикатот на полицијата на Македонија

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија (САДУ) испраќа неизмерна поддршка до раководството и до секој еден член и како грански синдикат застанува во првите борбени редови во секоја битка која има за цел да ги унапреди правата на работниците, но и цврсто да ги побара сите права кои се обесправени. ,,Сметаме дека е…