Повик за солидарност и поддршка за протестот на КСС

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија дава потполна и безрезервна поддршка и се приклучува кон протестот, како грански синдикат при  Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, кој е закажан за  15.04.2021година. Како синдикат кој што ги претставува и брани правата на вработените во администрацијата и државната управа, во овие четири години не сме…