САДУ се приклучува кон протестот на Синдикатот на полицијата

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија ја дава својата поддршка за најавениот протест  во сабота на 08.05.2021 година. Се сложуваме со барањата кои ги има синдикатот и сметаме дека се легитимни и дека треба да бидат исполнети од страна на владата, а особено барањата кои се однесуваат на престанок на пресметките  со синдикалните…