Одржани Спортски синдикални игри на САДУ 2023

Во периодот од 29.09 до 01.10.2023 год.  Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија ги одржа седмите по ред синдикални спортски игри во хотел Аквалина, Охрид. Овие спортски игри ги одбележа спортскиот  дух на сите учесници и секако желбата за дружење. Дисциплините во кои се натпреваруваа екипите, во машка, женска и заедничка категорија, беа мал…