САДУ во донаторска акција за СОС Детско село

Синдикатот на администрација и државна управа на Македонија даде свој придонес во донаторската акција која ја спроведе Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија каде САДУ е член. Се изврши донација која се состоеше од средства за секојдневните потреби на децата со која се надеваме дека барем малку помогнавме во олеснување на секојдневниот живот.   Здружението…